15.9.08

Skyestream SkyeSpy v1.03





Versioni 1.03 i ketij programi i cili te lejon te pergjosh personat qe deshiron.

Mjafotn te lini celulariin tuaj ne vendin e duhur dhe ta merrni ne telefon, ai do te pergjigjet pa u vene re duke u kthyer ne nje mikrofon te vertete ambientale.

KUJDES PERDORIMIN!!!

Programi fillon vete ne menyre automatike sapo degjon zhurma.



Read More...

Smartphoneware Best Alarms v1.03


Smartphoneware Best Alarms v1.03 eshte nje program shume i thjeshte i cili fuksionon edhe kur celulari eshte fiku.
Per te gjithe modelet Symbian.

Download

Read More...