15.9.08

Skyestream SkyeSpy v1.03

Versioni 1.03 i ketij programi i cili te lejon te pergjosh personat qe deshiron.

Mjafotn te lini celulariin tuaj ne vendin e duhur dhe ta merrni ne telefon, ai do te pergjigjet pa u vene re duke u kthyer ne nje mikrofon te vertete ambientale.

KUJDES PERDORIMIN!!!

Programi fillon vete ne menyre automatike sapo degjon zhurma.Nessun commento: