9.12.06

Film Shqip Metropolet

Read More...

Film shqip Enveri i Yne

Read More...

oshetim ne bregdet

Read More...

Flete_te_bardha

Read More...

Drejt Per Drejt

Read More...

Qesh e ngjesh film shqip

Read More...

Parodistet e Vlores

Read More...

Adelina Ismajli - Miredita

Read More...

Linda - Enderr

Read More...

Shqip (Albanian) - Ardit Gjebrea - Ja ku jam

Read More...

Genocidi ne Ruande.

Read More...

Genocidi ne Ruande

Genocidi ne Ruande me armet dhe trafiket e shtetit Shqiptar.
kërkuam më tej për të zbardhur një faqe shumë të turpshme për këdo shqiptar, atë të shitjes së armëve që u përdorën për të masakuar njerëz të pafajshëm në një vend shumë të largët.
Berisha nuk pranon të kërkojë falje dhe nuk e dimë nëse e vret ndërgjegjja për njerëzit që mund të kenë humbur jetën nga armët dhe nafta e shitur në shkelje të embargove.
E njëjta gjë vlen edhe për Majkon.

Read More...

South park shqip 3

Read More...

Me feeling sexy3 crossdresser

Read More...

Crossdresser CrazyIn Love

Read More...

7.12.06

Greta Koci - Dashuri pa shije

Read More...

3.12.06

Arrestim i Nanos

Read More...